Heb jij nog voertuigen staan waar je graag vanaf zou willen? Neem dit begin van het nieuwe jaar dan even de tijd om hiermee aan de slag te gaan! Op deze manier is je garage weer een stuk meer opgeruimd en de kans is groot dat je iemand anders zeer blij hebt gemaakt. Bovendien is dit de ideale manier om dit nieuwe jaar te beginnen met wat meer geld in je portemonnee! Wil jij weten hoe je je oude voertuig het beste kunt verkopen? Daar wordt je mee geholpen in deze blogpost!

Zelf adverteren vaak niet effectief

Veel mensen zullen in eerste instantie proberen om hun oude voertuig zelf te verkopen. Ze plaatsen overal advertenties en hangen hier en daar wat flyers op. Helaas bereik je op deze manier vaak niet de juiste doelgroep en ook duurt het lang voor je reacties krijgt. Wanneer je deze krijgt, blijken ze ook nog eens zeer teleurstellend; de bieder komt met een heel laag bedrag of wil alleen wat extra informatie. Tot slot kan het ook nog eens voorkomen dat je persoonsgegevens in verkeerde handen vallen. Erg vervelend en iets dat je natuurlijk wilt voorkomen! Ben jij op zoek naar een andere, effectievere optie om je oude voertuig te verkopen? Maak dan gebruik van een online verkoopbedrijf!

Online verkoopbedrijf

Wil jij bijvoorbeeld je motor verkopen? Dan kan dit bij Osw. Dit online bedrijf heeft al jarenlang ervaring met het verkopen van de oude voertuigen van hun klanten. Voor de verkopers is dit platform ook nog eens gratis te gebruiken, dit komt omdat de kopers per maand een bedrag betalen om lid te mogen zijn. Omdat de site op deze manier werkt, weet je eigenlijk zeker dat je voertuig onder de ogen komt van een serieus publiek.

Verkoop ook je schadeauto

Daarnaast is het ook mogelijk om je auto met schade via hier te verkopen. Wil jij je schadeauto verkopen zonder te veel gedoe? Dan plaatst je gemakkelijk een advertentie op deze website. De website gaat voor je aan de slag en zorgt ervoor dat potentiële kopers je advertentie te zien krijgen. Vaak krijg je binnen 24 uur al een mooi bod! Zelf kies je uiteraard of je hiermee akkoord wilt gaan. Bij schadeauto’s is het misschien ook aan te raden om je voertuig vooraf te laten taxeren, zo weet je precies wat je ervoor mag verwachten. Voor het laten taxeren van je oude voertuig kun je ook bij dit platform terecht. Voor een snellere verkoop, dient je advertentie over alle nodige informatie te beschikken. Zorg ook altijd voor duidelijke en eerlijke foto’s. Succes! 

Je kan misschien ook genieten van: